Online vindbaar

GOCO brengt met jou in kaart welke kanalen
en campagne types en advertentiemateriaal we
het beste kunnen inzetten om jouw marketing
doelen te bereiken.

Allura - Giant Phone-4@2x

Hoger in Google

De meest effectieve en snelle manier om online vindbaar te zijn is door het inzetten van advertenties. Dit kan binnen zoekmachines zoals Google Ads (voorheen Adwords) of Microsoft (Bing Ads) maar natuurlijk ook binnen social media platformen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn.

Online support

GOCO brengt met jou in kaart welke kanalen en campagne types en advertentiemateriaal we het beste kunnen inzetten om jouw marketing doelen te bereiken. Tekst, video, afbeeldingen, reviews, alles wat jouw onderscheidende unieke waarde als MKB-er, webshop of onderneming onderscheidt. Wil je werken aan 1 van de onderstaande doelen en zoek je eerlijke en allround online support:

nieuwe klanten
meer transacties
naamsbekendheid creëren
klantretentie

rendement verhogen
merkbekendheid
koopintentie vergroten

6303@2x

Campagne management

GOCO zorgt dat jouw doelgroepgerichte campagnes op resultaat gemanaged worden en ook echt geld op gaan leveren. Hoe we dat doen? We luisteren goed naar jouw wensen, onderzoeken de voornaamste concurrenten in de regio, brengen de zoekvolumes en de huidige online propositie in kaart. Zo kunnen we met meer dan 12 jaar ervaring snel tot concrete online plannen komen. Vaak binnen 2 weken staan jouw advertenties al bovenaan bij Google.

“Coco en haar team hebben al jaren ons
vertrouwen in het beheren van onze
Google campagnes”

6237@2x

SEO

Naast betaalde advertenties (SEA) is GOCO gespecialiseerd in SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Dit heeft alles te maken met hoe goed jouw website gevonden wordt in de organische zoekresultaten van de zoekmachines. De algoritmes van de zoekmachines bestaan uit honderden factoren die bepalend zijn op welke positie jouw webpagina bij een relevante zoekopdracht in de zoekresultaten pagina (SERP) eindigt.

Advies en support

GOCO geeft o.a. adviezen en support bij met name on-page SEO zoals het schrijven van teksten voor landingspagina’s en zoekwoordonderzoek ten behoeve van nieuwe websiteontwikkeling.

Wil je online beter gevonden worden, een second opinion met betrekking tot jouw SEA campagnes of een SEO scan van jouw huidige website?

GOCO kijkt graag met je mee!

Allura - Giant Phone-2@2x
6204@2x

Plan jouw kennismaking

    Wil je weten wat wij voor je kunnen
    betekenen: we kijken uit naar een
    kennismaking!