Onze klanten

GOCO is blij met haar klanten, maar nog belangrijker, onze klanten zijn ook blij met ons!
Lees hieronder een aantal reviews van klanten die al jaren tevreden werkzaamheden
uit laten voeren door GOCO.

Sabrina van Delft

Sabrina van Delft – vandelftelshout.nl
Sandwichpanelen specialist

“Dankzij de advertentiecampagnes staat van Delft Elshout altijd bovenaan bij Google. Dit merken we doordat we een groeiend aantal bestellingen en belletjes krijgen van nieuwe klanten uit alle uithoeken van Nederland en België.”

Koert van de Kerkhof

Koert van de Kerkhof – kopakbv.nl
Direct mailing en drukwerk specialist

“Hoe het werkt weet ik niet maar telkens wanneer er een nieuwe campagne de lucht in gaat worden we gelijk gebeld en krijgen we nieuwe aanvragen.”

Antoine van der Flier

Antoine van der Flier – bwvk.nl
Bewindvoeringskantoor

“Ik ben blij dat ik GOCO heb ingeschakeld. In een tijd waarin alles onder druk is komen te staan, hebben wij mede dankzij hun inspanningen goede resultaten weten te behalen. Onze agenda’s staan vol.”

Lale Saglam - Durmus.

Lale Saglam – Durmus – lekz.nl
Recruitmentbureau in de zorg

“Voor resultaatgerichte campagnes, brainstormen, meedenken en online adviezen raad ik een samenwerking aan, zeker wanneer je een betrokken en goed bereikbaar bureau zoekt.”

Melanie Wouters

Melanie Wouters – wlsproducts.de
Internationaal e-commerce vitamine en supplementen

“11 jaar geleden heb ik Coco ontmoet op Nyerode. Dat was de start van een vruchtbare samenwerking. WLS en Celebrate campagnes zijn in 4 talen over de hele wereld bovenaan bij Google te vinden.”

John van Weelden

John van Weelden – hippohorseinsurance.nl
Paardenverzekering

“Coco en haar team hebben al jaren ons vertrouwen in het beheren van onze Google campagnes. Onlangs is onze organisatie van naam veranderd en heeft GOCO Hippo Horse Insurance via video en display campagnes direct op de kaart gezet. Iedereen die een paardenverzekering zoekt kan niet om ons heen.”

Isabel Boerdam

Isabel Boerdam – greenfoodlab.nl
dehippevegetarier.nl
weekzondervlees.nl
zokanhetook.nu

Food Consultancy & Communications Agency

“Vanaf 2016 werk ik samen met GOCO. Of het nu gaat over onze eigen blogs, websites of van die onze klanten we kunnen altijd rekenen op vlotte respons, succesvolle campagnes en waardevolle online adviezen.”

Anouk klein Selle

Mr. Anouk klein Selle – advocatenformatie.nl
Advocatenkantoor

“Binnen een mum van tijd stond onze website bovenaan bij Google. Wanneer mensen in Oisterwijk zoeken naar een advocaat worden we gevonden. Onze omzet is met 20% toegenomen.”

Tom Vermeer

Tom Vermeer – jackvermeer.nl
Timmerfabriek

“Sinds 2014 staat onze website bovenaan in de regio wanneer mensen zoeken naar houten kozijnen. We krijgen genoeg aanvragen binnen en hoeven nooit stil te zitten.”

Corne Snels

Corne snels – hardys.nl, hardyskeuze.nl en hardyskeuze.de

Kapsalon en webshop in haarverzorgingsproducten

“Vanaf de start van onze webshop in 2016 vertrouwen wij op de SEO adviezen, online support en de Google & Bing campagnes van GOCO. We begonnen met 0 en zijn nu vindbaar in heel Europa, vaak op nummer 1 of in de top 3.”